Tuesday, 4 October 2011

Helppoa ja hauskaa

Tähän isoon tyynynpäälliseen (70x50 cm) siirsin kaksi kuvaa, jotka tulostin taas ihanan  Graphics fairy:n blogista.

This pillowcase I made using two prints I found from the fabulous blog of  Graphics Fairy.
I printed pictures to the waxpaper with laser and then ironed them to the pillow. As the material of the pillowcase was quite rough, I was able to use the same picture twice; second material was very smooth satin but the text came out with a nice diagonal stripe pattern.

Tulostin kuvat peilikuvana neljälle a4 kokoiselle "kalakauppiaan" vahapaperille, julistetulostus -asetuksella. (Julistetulostus mahdollistaa isojenkin kuvien tekemisen kotikoneella.) Teippasin arkit yhteen ja painelin kuumalla silitysraudalla vahapuoli alaspäin olevan arkin päältä, kunnes kuvio siirtyi kankaaseen.


Koska tyynynpäällisen kangas oli aika rouheapintaista tarttui väri vain pintastruktuuriin ja sain samalla arkilla kuvioitua vielä pienen satiinikankaisen pussukan, johon teksti siirtyi hauskan vinoraidallisena!

8 comments:

Peggy said...

love this pillow & the box in the next post. Thanks so much for coming by my blog & leaving a nice comment

Arja L said...

Näitä ei kyllästy ihastelemaan:)

Mervi said...

Mikä on tuo kalakauppiaan vahapaperi? Mistä sitä saa?

Sari said...

Mervi: vahapaperi on sitä johon kaupan irtomyynti lihat ja kalat pakataan. Mä olen kerjännyt sitä kauppareissuillani cittarista ja prismasta :)

Felicity said...

It's great! Looks really nice!What is wax paper?

Sari said...

Felicity: Here in Finland waxpaper is used as a wrapping material at butcher's.

Katja said...

Onko vahapaperi sama asia kuin voipaperi? Entä tulostitko laser- vai mustesuihkutulostimella? Ja sen vahapaperinko voi laittaa suoraan tulostimeen?

Katja said...

Ja vielä unohtui äskeisestä kysymyksestä, että voiko painetun tyynyliinan pestä koneessa ja miten kuva pysyy? Entä voiko tällä vahapaperilla siirtää kuvia myös huonekaluihin?