Tuesday, 17 June 2008

Atc- tapaaminen ja korttinäyttely Rauman pitsiviikolla

Atc-harrastajien tapaaminen Rauman Pitsiviikolla lauantaina 26.7. klo 15 alkaen Taitotaivaassa Kauppakatu 14.
Taitotaivas on heinäkuun alkupuolella Rauman torin laidalle avattava uusi askarteluliike.

Ajatuksena on tietysti vaihtaa kortteja, jutustella kuulumisia ja askartelutarvikevalikoimat varmaan saavat atc-harrastajat hullaantumaan, mm. uusia leimasimia päästään kokeilemaan. Askartelutilaan mahtuu max 20 henkilöä, joten pitäkääpä kiirettä ilmoittautumisen kanssa.

Livevaihdon atc-korttien aihe on itseoikeutetusti PITSI. Lisäksi skinny-vaihto vintage-aiheella. Jokainen voi tehdä kortteja niin paljon kuin ehtii/viitsii eikä ole este tulla mukaan,vaikkei olisi yhtään vaihdettavaa korttia. Kortit olisi hyvä pakata suojapusseihin niin säilyvät moitteettomassa kunnossa vaikka niitä selaillaan.

Ilmoittautumiset Sarille sarikivela@msn.com tai Arja L:lle arja.lavonius@hotmail.com.

Toinen korttiharrastukseen liittyvä tapahtuma Rauman Pitsiviikolla on korttinäyttely Taidemuseon piharakennuksessa, Kuninkaankatu 37.
Näyttelyssä on Arja L:n tekemiä atc-, skinny-, neljätuumaisia- ja Gothic Arch-kortteja n.200 kpl. Näyttely on avoinna 19.7. - 26.7. päivittäin klo 10-18. Lisäksi on myynnissä erilaisia askartelutuotoksia.

Laitan myöhemmin esille kartan, josta selviävät niin Taidemuseo kuin Taitotaivaskin. Toivottavasti moni voi suunnata matkansa Raumalle näihin tapahtumiin.
TERVETULOA!
Lisätietoja tapahtumista ilmestyy Kuunliljaan ja Arjan askartelupajaan.

3 comments:

alice k. said...

Voikun pääsis! Olen kyllä Mustan pitsin yössä myymässä, mutta en voi jäädä, Turkuun pitää ehtiä enne lauantai-iltaa (bussilla)... snif. Olisi ollut ihana kokea tuokin!

millam said...

Olisin paikalla minäkin jos pääsisin...vaan olen matkalla...

vikke* said...

Kaavailin blogiini atc kiertoa. Käy kurkkaamassa ja lähde mukaan jos vain on aikaa :)