Tuesday, 8 January 2008

Resepti-kortti


Tällaiset kortit tein muutamille ystävilleni jo jokin aikaa sitten. Kaverit pyysivät tätä reseptiä ja luulivat saavansa minulta jonkun ruutu paperille kirjoitetun "tavallisen" version????

Oli ihanaa nähdä heidän ilmeensä kun saivat kortit!

Olis tarkoitus tehdä itselle resepti kirja tällä tyylillä. Aion laminoida sivut joten kolmiulotteisuudesta täytyy luopua. :(

4 comments:

Kirsi said...

Kyllä tuommoisista reseptikorteista kelpaa kokkailla.

Vaihdetaan vaan kolmioita. Toi mun oma on tehty mitoilla 4" x 4". Tekisitkö vaikka jotain samasta aiheesta - siis saattaa aiheuttaa huimausta, vapaasti tulkittuna?

Arja L said...

Heippa!Kokeillaas taas jos onnistuu.Mä olen kans jonkinasteinen uusavuton näissä hommissa.Mutta sinulla on kivoja juttuja blogissasi ja tyylisi ja pari muuta seikkaa saivat minut epäilemään kuka olet.Tuo reseptikortti on mielettömän hieno idea liitettynä vaikkapa ystävänpäiväkorttiin tms.Taidan tosta vaan napata idean,kiitosta!

Heli said...

Kaunis! Saako reseptin viedä omaan keittiöön?;)

Marionella said...

Oi, tämähän on kaunis.. siis tuo reseptikorttisi. Minä tein joululahjaksi siskon perheelle broileripiiraan ja askartelin myös reseptikortin hieman samaan tyyliin... tosin laminoin sen. Laminoitu reseptikortti meni myös avokin siskolle muffinimuottien mukana ja itsellenikin tein Dumlemuffinien ohjeen nätisti. Mä olen miettinyt, että olis aika hauska tehdä joistain paljon käytetyistä resepteistä tauluja keittiön seinälle.. Niin että olis sitten helppo napata laminoitu juttu seinältä ja tehdä sen mukaan.. Eikä haittaa, vaikka kaatuisi vähän jauhoja päälle kun muovi suojaa reseptiä. Sitten sen voisi taas pläjäyttää seinälle takaisin. :) Nykyinen keittiömme ei vaan anna oikein mahdollisuutta tuollaiseen, mutta ehkäpä tulevaisuudessa..

Mukava, että olet taas päivittänyt blogiasi. Ajattelinkin, että mihin olet kadonnut. :) Olen vaan tälläinen hiljainen hiippailija, joka käy kurkkimassa blogiasi melko usein, vaikkei jätäkkään puumerkkiä.